Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası

Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası

Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile KVK Kanunu’nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. kişisel veri korumaya ilişkin endişelerinize saygı duyar ve sizinle olan ilişkimize değer verir. Bu Gizlilik, Çerez ve Veri Koruma Politikası (“Politika”) sadece, gerek bilgisayar, mobil aygıt, teknoloji gerek başka aygıtlar (toplu olarak “Aygıt”) üzerinden erişilen Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. web siteleri, web sayfaları, interaktif özellikler, uygulamalar, widget’lar, bloglar ve ilgili içeriklerinin yanı sıra Twitter, Facebook veya diğer sosyal ağ sitelerimiz ve ilgili içerikleri (toplu olarak “Siteler”) aracılığıyla toplanan kişisel veriler için geçerlidir.

Bu Politika, Siteler aracılığıyla topladığımız kişisel veri türlerini ve kişisel verilerin nasıl kullanılabileceğini ve/veya kiminle paylaşılabileceğini tanımlar. Bu Politika ayrıca irtibat bilgilerinizi güncellemek, pazarlama iletişimleri ve faaliyetleriyle bağlantılı olarak topladığımız kişisel verilere erişmek ve bunların kullanımını kontrol etmek veya bu Sitelerdeki gizlilik uygulamalarımızla ilgili sorularınıza cevap bulmak için bize nasıl ulaşabileceğinizi de tanımlar. Bu Siteleri kullanarak bu Politika’nın hükümlerini anlayıp kabul ettiğinizi onayladığınız için lütfen Politika’yı dikkatle okuyun. Ayrıca lütfen Siteleri kullanımınızı ve Sitelere gönderdiğiniz içerikleri yöneten Hüküm ve Koşullarımızı inceleyin.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri ve ofisler, Topluluk Şirketleri, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimiz ve Topluluk Şirketlerimizin sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir.

I. Çerezler

Birçok şirket gibi Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.’de performansı artırmak ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için Sitelerde “çerezler” ve benzeri araçlar kullanır.

Çerezler nedir?

Çerez, Aygıtınıza yerleştirilen küçük metin dosyasıdır. Çerezler web trafiğini analiz etmeye ve web uygulamalarının size birey olarak yanıt vermesine yardımcı olur. Web uygulaması tercihlerinizle ilgili bilgi toplayıp hatırlayarak işlemlerini ihtiyaçlarınıza, beğendiklerinize ve beğenmediklerinize göre uyarlayabilir. Bazı çerezler kişisel veriler içerebilir; örneğin oturum açarken “beni hatırla” seçeneğine tıklarsanız çerez kullanıcı adınızı kaydedebilir. Çoğu çerez kimliğinizin tespit edilmesini sağlayan kişisel veriler toplamaz, bunun yerine kullanıcıların Sitelerimize nasıl geldiği, Sitelerimizi nasıl kullandığı veya kullanıcının genel konumu gibi daha genel bilgiler toplar.

Çerezleri ne için kullanırız?

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. güvenlik nedeniyle ve Siteleri daha önce ziyaret edip etmediğinizi söylemek, yeni ziyaretçiyseniz dil tercihlerinizi hatırlamak veya sitede gezintiyi başka şekilde kolaylaştırmak ve Sitelerimizi ziyaret deneyiminizi kişiselleştirmek için Aygıtınıza çerez veya benzer dosyalar yükleyebilir. Çerezler tarayıcı türü, Sitelerimizde harcanan zaman ve ziyaret edilen sayfalar gibi teknik ve navigasyonel bilgiler toplamamızı sağlar. Ayrıca hangi reklamlarımızın veya tekliflerimizin size daha cazip gelebileceğini seçmemize ve Sitelerimizi ziyaret ederken bunları görüntülememize olanak tanır. Çerezler belirli bir siteyi ziyaret ederken tercihlerinizi kaydederek çevrimiçi deneyiminizi iyileştirebilir. Genel anlamda çerezler hangi sayfaları faydalı bulacağınızı ve hangilerini bulmayacağınızı takip etmemizi sağlayarak size daha iyi bir Site sunmamızda yardımcı olur. Çerezler, Aygıtınıza ve sizin bizimle paylaşmak istediğiniz veriler dışındaki bilgilere hiçbir şekilde erişmemize izin vermez.

Ne tür çerezler kullanırız?

Genellikle Sitelerde kullanılan çerezler şu kategorilere ayrılabilir:

• Oturum Çerezleri

Bu çerezler Siteyi her ziyaret ettiğiniz 'oturumda' kullanılır ve Site’den çıktıktan veya ondan çok kısa bir süre sonra süresi dolar. Aygıtınızda kalıcı olarak kaydedilmezler, kişisel veri içermezler ve kişisel verilerin internette aktarılma ihtiyacını azaltmaya yardım ederler. Bu çerezler silinebilir veya kullanılmalarını engelleyebilirsiniz, ancak bu, Sitelerin performansını düşürür ve kullanıcı deneyiminizi kısıtlar. Bu çerezler ayrıca Site’ye erişim ve Site’den ayrılma zamanınızı kaydeden zaman damgaları kullanır.

• Takip Çerezleri

Bu çerezler Sitelerimizin sürekli ziyaretçilerini tanımamızı sağlar. Bir takip çerezi isimsiz, rastgele oluşturulmuş bir kimlik tanımlayıcıyı eşleştirerek Sitelerimizin kullanıcısının nereden geldiğini, ne tür arama motoru kullanabileceğini, hangi bağlantıya tıkladığını, hangi anahtar kelimeyi kullandığını ve Site’ye eriştiğinde dünyanın neresinde olduğunun kaydını tutar. Bu verileri takip ederek Sitelerimizde iyileştirme yapabiliriz.

• Kalıcı Çerezler

Bu çerez türü sabit bir süre (bazen birkaç saat, bazen birkaç yıl veya daha fazla) Aygıtınıza kaydedilir ve tarayıcı kapandığında silinmez. Kalıcı çerezler birden fazla oturumda kim olduğunuzu hatırlamamız gerektiğinde kullanılır. Örneğin bu çerez türü tercihlerinizi kaydetmek için kullanılabilir, bu sayede siteyi tekrar ziyaret ettiğinizde hatırlanırlar.

• Performans Çerezleri ve Analitik Çerezler

Performans çerezleri Sitelerin nasıl kullanıldığını analiz etmek ve performanslarını izlemek için kullanılırlar, bu sayede Siteleri kullanım deneyiminizi iyileştirmemizi sağlarlar. Bu çerezler Sitelerin içeriğini Site kullanıcılarının en çok ilginç bulduğu içerikleri yansıtacak şekilde uyarlamamıza ve Siteler ile ilgili teknik sorunların ne zaman meydana geldiğini tespit etmemize yardımcı olurlar. Bu verileri Sitelerin nasıl kullanıldığını, en yaygın sorunların ne olduğunu ve Siteleri nasıl iyileştirebileceğimizi analiz etmemize yardımcı olacak raporlar oluşturmak için de kullanabiliriz.

Çerezler engellenebilir mi?

Çerezleri kabul veya reddedebilirsiniz. Çoğu web tarayıcı çerezleri otomatik olarak kabul eder, ancak isterseniz tarayıcınızın ayarını çerezleri reddedecek şekilde değiştirebilirsiniz. Çerezleri kabul etmek istemezseniz çoğu tarayıcı şunları yapmanıza izin verir: (i) tarayıcınızın ayarlarını çerez aldığınızda bildirecek şekilde değiştirmek, böylece çerezleri kabul veya reddedebilirsiniz; (ii) mevcut çerezleri devre dışı bırakmak veya (iii) tarayıcınızı otomatik olarak çerezleri reddedecek şekilde ayarlamak. Ancak çerezleri devre dışı bırakır veya reddederseniz Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. hesabınızı/hesaplarınızı tanıyamayacağımız ve ilişkilendiremeyeceğimiz için Sitelerimizdeki bazı özelliklerin ve hizmetlerin düzgün çalışmayacağını lütfen dikkat alın. Ayrıca Sitemizi ziyaret ettiğinizde sunduğumuz teklifler sizinle ilgili veya ilgi alanlarınıza uygun olmayabilir.

II. Gizlilik ve Veri Koruma Politikası

1. SİTELERİMİZDE TOPLANAN BİLGİLER

Bize Verdiğiniz Bilgiler

Genellikle Sitelerde aksi belirtilmedikçe Siteleri kişisel verileriniz vermeden ziyaret edebilirsiniz. Ancak sizinle irtibata geçilmek ve Sitelerde kişisel olarak tanınmanızı (adınız, ev adresiniz, telefon numaranız, kredi kartı verileriniz veya e-posta adresiniz (“Kişisel Veriler”)) sağlamak için makul olarak kullanılabilecek kişisel verilerinizi vermenizin istenebileceği veya vermeyi seçebileceğiniz durumlar olabilir. Örneğin Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş., Sitelere kaydolduğunuzda, bilgi talep ettiğinizde, ürün satın aldığınızda, öz geçmişinizi gönderdiğinizde, yorum yaptığınızda veya promosyona, ankete yahut Sitelerin başka bir özelliğine katıldığınızda veya bizimle başka şekilde iletişime yahut etkileşime geçtiğinizde Kişisel Veri toplayabilir. Siteler ayrıca demografik veriler (cinsiyet, posta kodu, yaş vs.) gibi sizin hakkınızda veya tercihleriniz, ürün kullanımınız ve ilgi alanlarınız hakkında başka Kişisel Veriler vermenizi isteyebilir. Hakkınızda topladığımız demografik veya diğer verileri sizle ilgili Kişisel Veriler ile birleştirirsek bu verilere yürürlükteki yasalar uyarınca, önceki tercihlerinize göre ve yürürlükteki yasalar gerektirirse ve gerektirdiğinde kişisel veri muamelesi yapacağız. Kişisel Verilerinizin tarafımızca işlenmesini istemezseniz lütfen göndermeyin veya istediğiniz zaman silinmesini talep edin.

Otomatik Araçlar Tarafından Toplanan Veriler

Siteleri her ziyaret ettiğinizde veya Sitelerle her etkileşim kurduğunuzda Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Sitelere nasıl erişildiği ve Sitelerin nasıl kullanıldığı (“kullanım verileri”) hakkında otomatik veya pasif olarak bilgi toplayan çeşitli teknolojiler kullanabilir. Kullanım verileri arasında, kısmen, tarayıcı türü, işletim sistemi, ziyaret edilen sayfa, zaman, Siteleri ziyaret eden kullanıcı sayıcı ve daha önce görüntülenen sayfalar sayılabilir. Kullanım verileri, Sitelerde belirli bir sayfayı ziyaret eden kişi sayısı, sayfayı ziyaret süresi ve “tıkladıkları” (tıkladılarsa) köprüler gibi Sitelerin kullanımı hakkında bize bilgi veren istatistiksel verilerdir. Bu kullanım verileri Siteleri ziyaretçilerimiz için güncel ve ilginç tutmamıza ve içerikleri ziyaretçilerin ilgi alanlarına uyarlamamıza yardımcı olur. Kullanım verileri genellikle kişisel olarak tanımlayıcı değildir, ancak Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. bu verileri spesifik ve kimliği tanımlanabilir kişi olarak sizinle ilişkilendirirse bunlara Kişisel Veri muamelesi yapar.

Kullanım verileri toplanırken Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. ayrıca otomatik olarak IP adresinizi veya Aygıtınız için başka bir benzersiz kimlik tanımlayıcı (“Aygıt Kimlik Tanımlayıcı”) da toplayabilir. Aygıt Kimlik Tanımlayıcı bir web sitesine veya sunucularına eriştiğinizde Aygıtınıza otomatik olarak atanan bir numaradır ve bilgisayarlarımız Aygıtınızı bu Aygıt Kimlik Tanımlayıcı’ya göre tanır. Siteleri ziyaret ettiğinizde Aygıt Kimlik Tanımlayıcınızı görüntüleyebiliriz. Bu veriyi Aygıtınızın genel fiziksel konumunu tespit etmek ve dünyanın hangi bölgesinden ziyaretçilerin Siteleri ziyaret ettiğini anlamak için kullanırız. Ayrıca bu Kişisel Veri’yi Siteleri geliştirmek amacıyla da kullanabiliriz.

Sitelerde Aygıt Kimlik Tanımlayıcıları dâhil kullanım verilerini toplamak için kullanılan teknolojiler çerezler içerebilir.

2. TOPLANAN BİLGİLERİN KULLANIMI

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Web Sitesi aracılığıyla topladığımız Kişisel Verileri ve kullanım verilerini çeşitli iş amaçları için kullanır. Örneğin: sorularınıza ve isteklerinize yanıt vermek; Sitelerin belirli alanlarına ve özelliklerine erişmenizi sağlamak; kimliğinizi doğrulamak; hesabınız ve Sitelerdeki eylemleriniz ve kendi takdirimiz doğrultusunda Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. politikalarındaki değişiklikler konusunda sizinle irtibata geçmek; size sunduğumuz içerikleri, reklamları ve teklifleri kişiselleştirmek; size numune, ödül, ürün ve bilgi göndermek; Siteleri iyileştirmek, yeni ürün ve hizmetler geliştirmek, uygulama işlemek ve işlemleri yapmak ve kişisel verilerinizi verdiğiniz sırada ifşa edilen amaçlar doğrultusunda veya izniniz olan başka bir şekilde.

 

3. PAYLAŞTIĞIMIZ BİLGİLER

Kişisel Verilerinizi izniniz olmadan bu Politika’da belirtilen haller dışında üçüncü taraflara vermeyeceğiz. Toplu kullanıcı istatistikleri, demografik veriler ve kullanım verileri gibi kişisel olmayan verileri üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Kişisel verilerinizi bizim adımıza hizmet sunan üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz. Taleplerinizi gerçekleştirmek, Siteler aracılığıyla size çeşitli özellikler, hizmetler ve materyaller sunmak ve sorularınıza yanıt vermek için Kişisel Verilerinizi veya kullanım verilerinizi bizim adımıza (yahut iş ortaklarımız adına) işlem yapan şu şirketler yahut bireyler gibi üçüncü taraflarla paylaşabiliriz: Sitelerimizi barındıran veya işleten; verileri analiz eden; müşteri hizmetleri sunan; ürün numuneleri gönderen veya ödemeleri yöneten; reklamcılar; sponsorlar yahut promosyonlarımıza katılan veya yöneten yahut pazarlama veya tanıtım yardımı sağlayan diğer üçüncü taraflar.

Kişisel Verilerinizin Paylaşımını Kabul Etmeniz.

Sitelerimizi ziyaret ederken bizden yahut başka birinden bilgi ve/veya pazarlama teklifi almayı yahut başka şekilde Kişisel Verilerinizi üçüncü bir tarafla paylaşma izni vermeyi tercih etme fırsatı sunulur. Kişisel Verilerinizin paylaşılmasına izin verirseniz Kişisel Verileriniz üçüncü tarafa ifşa edilir ve ifşa ettiğiniz Kişisel Veriler söz konusu üçüncü tarafın gizlilik politikasına tabi olur.

 

İş Amaçlı Devirler.

Kişisel Verileriniz esas olarak burada belirtilen iş amaçları ve operasyonel amaçlar doğrultusunda da tarafımızca kullanılabilir veya yan kuruluşlarımız, bağlı kuruluşlarımız ve Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. kontrolünde bulunan şirketler ailesindeki diğer kuruluşlarla paylaşılabilir. Başka bir kuruluş şirketimizi veya varlıklarımızın tümünü yahut bir kısmını devralırsa Sitelerin kullanıcılarıyla ilgili topladığımız Kişisel Veriler, kullanım verileri ve diğer bilgiler değerlendirme çalışması kapsamında söz konusu tarafa ifşa edilebilir ve devredilen varlıklardan biri olarak o tarafa devredilebilir. Bu tür bir satış veya devir gerçekleşirse devralan tarafın Kişisel Verileri ve kullanım verilerini bu Politika’ya uygun şekilde kullanmasını şart koşacağız.

Kişisel verilerinizi (çevrimiçi veya çevrimdışı toplanan) pazarlama amacıyla bağlı kuruluşlarımız arasında kullanmamamızı ve paylaşmamamızı talep edebilirsiniz. Lütfen bu Politika’nın “Bize Nasıl Ulaşacaksınız” bölümünde belirtildiği gibi bizimle temasa geçerek tercihinizi bize söyleyin.

4. ÜÇÜNCÜ TARAFLARDAN TOPLADIĞIMIZ BİLGİLER

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. üçüncü taraflardan Kişisel Verilerinizi veya kullanım verilerinizi alabilir. Örneğin başka bir web sitesini ziyaret ederken Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.’nin sizinle temasa geçmesini tercih ederseniz o web sitesi e-posta adresinizi ve diğer Kişisel Verilerinizi bize iletir, bu sayede talep ettiğiniz gibi sizinle temasa geçebiliriz. Ayrıca Facebook veya Twitter sayfalarımızdan birindeki üçüncü taraf uygulama yahut özelliğe veya Kişisel Veriler dâhil olmak üzere sizinle ilgili toplayıp paylaşmamıza (veya üçüncü tarafın toplayıp paylaşmasına) izin verdiğiniz bilgiler aracılığıyla üçüncü taraf web sitesindeki benzer bir uygulama yahut özelliğe katılmayı da seçebilirsiniz.

Size hizmet sunma kapasitemizi geliştirmek, içeriğimizi size uygun hale getirmek ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürün veya hizmetleri satın alma fırsatı sunmak için Siteler aracılığıyla topladığımız Kişisel Verileri üçüncü taraflardan elde ettiğimiz diğer verilere de ilave edebiliriz. Bu üçüncü taraflardan aldığımız Kişisel Verileri, Siteler aracılığıyla topladığımız verilerle birleştirebiliriz. Bu gibi durumlarda aksini belirtmedikçe bu Politika aldığımız Kişisel Veriler için de geçerli olacaktır.

5. ERİŞİMİNİZ VE SEÇİMLERİNİZ

Bize her zaman belirtilen şu yollar aracılığıyla Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmama, Kişisel Verilerinizi size bilgi vermek veya teklif sunmak için kullanmama yahut size bülten, e-posta veya başka iletişimler göndermeme talimatı verebilirsiniz: (i) info@asiselektronik.com.tr adresinden bize e-posta göndererek; (ii) İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Üniversite Mah. Sarıgül Sok. 37/1 A Blok 34320 Avcılar / İstanbul Türkiye adresine posta göndererek veya (iii) aldığınız iletişimdeki silme talimatlarını takip ederek. Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. bu hizmet için hiçbir ücret talep etmez ve iptal talebiniz alınma tarihinden itibaren 10 – 15 iş günü içinde işleme koyulur. Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumaya yardımcı olmak için kişisel verilerinize erişim izni vermeden önce kimliğinizi doğrulamak için parola ve kullanıcı kimliği gerektirmek gibi makul önlemler alacağız.

Siteler aracılığıyla toplanan Kişisel Verilerinizi doğrulamak, düzeltmek veya güncellemek isterseniz yukarıdaki adresten veya e-posta adresinden bizimle temasa geçebilirsiniz. Rutin kayıt tutma prosedürümüze göre Siteler aracılığıyla gönderdiğiniz Kişisel Verileri içeren bazı kayıtları silebiliriz. Bu tür Kişisel Verileri süresiz olarak saklamaya ilişkin hiçbir yükümlülüğümüz yoktur ve bu Kişisel Verilerin imhasından doğacak veya onunla ilgili her türlü sorumluluğu reddederiz.

6. DİĞER SİTELERE BAĞLANTILAR

Siteler bize ait olmayan veya bizim işletmediğiniz diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu bağlantılar arasında ortak marka anlaşması uyarınca logomuzu/logolarımızı kullanabilen reklamcılar, sponsorlar ve ortakların bağlantıları yer alır. Bağlantı verilen web sitelerinin Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. Sitelerinin parçası olmaması halinde bu web siteleri veya içerikleri, ürünleri, hizmetleri yahut gizlilik politikaları veya uygulamalarını kontrol etmeyiz, önermeyiz yahut desteklemeyiz ve bunlardan sorumlu değiliz. Bu diğer web siteleri Aygıtınıza kendi çerezlerini gönderebilir, bağımsız olarak veri toplayabilir veya kişisel veri isteyebilir ve kendi gizlilik politikalarına sahip olabilir yahut olmayabilir. Ayrıca Sitelerimizden biri gibi görünen veya biri olduğunu iddia eden web sitelerinin (e-posta yahut sosyal ağ sayfası aracılığıyla bağlantı verilenler dâhil) güvenilirliğini bağımsız olarak değerlendirmelisiniz.

7. KİŞİSEL VERİLERİ NASIL KORURUZ

Kişisel Verilerinizin kaybolması, yanlış kullanımı veya yetkisiz erişimi, ifşası, değiştirilmesi yahut imhasını önlemeye yardımcı olmak için bazı idari, teknik ve fiziksel korumalardan faydalanırız.

8. GİZLİLİK POLİTİKAMIZDAKİ GÜNCELLEMELER

Bu Politika ve Sitelerdeki diğer politikalar zaman zaman ve önceden size bildirilmeden güncellenebilir ve değişiklikler revize edilen politika Sitelerde yayınlanır yayınlanmaz geçerli olur. Ancak yeni veya revize edilen politika konusunda izin vermediğiniz sürece Kişisel Verilerinizi, bu verileri gönderdiğiniz sırada etkili olan politikaya uygun şekilde kullanmaya devam ederiz. Politikamızdaki önemli değişiklikleri size bildirmek için Sitelerde dikkatinizi çekecek bir bildirim yayınlayacağız ve en son ne zaman güncellendiğini Politika’nın üst kısmında belirteceğiz.

9. BİZE NASIL ULAŞACAKSINIZ

Bu Politika ile ilgili sorularınız veya yorumlarınız varsa lütfen bizimle temasa geçin:

Posta adresi:

Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.

Kime: İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Üniversite Mah. Sarıgül Sok. 37/1 A Blok 34320 Avcılar / İstanbul Türkiye

ya da

veya E-posta adresi: info@asiselektronik.com.tr